Αναστασιος Συμεωνιδης

Αναστασιος Συμεωνιδης

Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς η συνέχιση της συνεργασία μας με το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη. Μια συνεργασία που εγκαινιάστηκε την περυσινή χρονιά με τη συμμετοχή της Χορωδίας της Ε.Ρ.Τ. και συνεχίζεται φέτος με ένα από τα πιο δυναμικά, άρτια και δραστήρια συμφωνικά συγκροτήματα της Ελλάδας, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ.
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο, να σταθώ και να χαιρετίσω την πρωτοβουλία του Πνευματικού Κέντρου Μέγαρο Γκύζη να προσφέρει όλο το χρόνο στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, συναυλίες υψηλότατου επιπέδου, προσκαλώντας τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της χώρας μας, αλλά και σπουδαίους μουσικούς από το εξωτερικό.
Αποτελεί αναμφισβήτητα σημαντικότατο πολιτιστικό γεγονός για την καλλιτεχνική κοινότητα, απαραίτητο όχι μόνο για το νησί της Σαντορίνης αλλά για τον ευρύτερο καλλιτεχνικό κόσμο.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ και την Καθολική Επισκοπή Θήρας για τη συνέχιση της συνεργασίας μας, με την ευχή το Μέγαρο Γκύζη να πραγματοποιεί πάντα σπουδαίες εκδηλώσεις.

Αναστάσιος Συμεωνίδης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Μουσικών Συνόλων Ε.Ρ.Τ.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *