ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΚΥΖΗ      ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ      ΕΚΔΟΣΕΙΣ      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη, από την ίδρυσή του διοργανώνει κάθε χρόνο πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις ζωγραφικής και χαρακτικής, συναυλίες, ρεσιτάλ, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, παρουσιάσεις βιβλίων και άλλες εκδηλώσεις, που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον τόσο των Σαντορινιών κατοίκων όσο και των πολυάριθμων τουριστών που επισκέπτονται τη Σαντορίνη.

Από το 2007 και ύστερα το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη διοργανώνει ετησίως τον Αύγουστο (1-23/8) το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη, ένα φεστιβάλ ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνει μουσικές συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής, θεατρικές παραστάσεις κ.α. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ προσφέρονται δωρεάν στους κατοίκους και στους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους, αφού η είσοδος είναι πάντοτε ελεύθερη.
Το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη, αυτή η αυγουστιάτικη γιορτή πολιτισμού, έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού στη Σαντορίνη, αναβαθμίζοντας την πολιτιστική ζωή του νησιού και συγκεντρώνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών και των κατοίκων του νησιού.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΚΥΖΗ      ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ      ΕΚΔΟΣΕΙΣ      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ