Κωνσταντινος Γρηγοριου

Κωνσταντινος Γρηγοριου

Με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα ετοιμάσαμε και φέτος το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη 2018. Ένα πρόγραμμα που έρχεται για άλλη μία φορά να συγκεράσει το κλασικό με το σύγχρονο, την έθνικ με τη jazz μουσική, την όπερα με το έντεχνο ελληνικό τραγούδι. Ένα πρόγραμμα που προσεγγίζει τους ακροατές όλων των ειδών μουσικής δημιουργίας, που γεφυρώνει πολιτισμούς, κουλτούρες και ηχοχρώματα.
Σας περιμένουμε να απολαύσουμε μαζί, στον ανακαινισμένο χώρο του Μεγάρου Γκύζη, καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να μοιράζονται την τέχνη τους με το κοινό της Σαντορίνης.
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε εξαιρετικούς καλλιτέχνες όπως η μοναδική Δήμητρα Γαλάνη, ο Ross Daly, ο Γιώργος Καλούδης, η Anja Lechner και ο Francois Couturier, η Maighread McCrann και ο Francesco Nicolosi, το Duo Melis, η Μιράντα Βερούλη και ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος.
Tαξιδέψτε μαζί μας από τη Βιέννη, με το νεανικό σύνολό Arton Trio, την Ισπανία του Federico Garcia Lorca με τον Μάνο Αβαράκη και τη Ναταλία Κωτσάνη, μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού με την ομάδα όπερας The Medium Project και το αριστούργημα του Leonard Bernstein “Trouble in Tahiti”.
Χαρείτε τη μαγεία της ορχηστρικής μουσικής, παρουσιασμένη από ένα κορυφαίο σύνολο της χώρας, τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, αγναντεύοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο της Σαντορίνης.
Παρακολουθήστε μαζί μας και θαυμάστε τη δεξιοτεχνία των επτά νεαρών νικητών του Διεθνούς Διαγωνισμού Νέων The Muse που μας εκπλήσσουν κάθε χρόνο, όλο και περισσότερο.
Ελάτε και φέτος το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε μαζί στη μουσική!
Καλή ακρόαση!!!

Κωνσταντίνος Γρηγορίου
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *