VICENTE CAMPOS – MICHAEL DAVIDOV BUTUSOV

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο εξαιρετικός Ισπανός τρομπετίστας, καθηγητής στο Conservatorio Superior de Música de Valencia, Dr. Vicente Campos και ο πολυβραβευμένος σε διεθνείς διαγωνισμούς, πιανίστας, καθηγητής στο Conservatorio Superior del Liceo de Barcelona, Michael Davidov Butusov σε ένα πρόγραμμα με έργα Haydn, Albinoni κ.α.

 

 

Λίγες πληροφορίες σχετικά με τους καλλιτέχνες

 

VICENTE CAMPOS

Ο Vicente Campos ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο Μουσικό Σχολείο της Μονσεράτ (Βαλένθια). Συνέχισε στο Ανώτατο Ωδείο Μουσικής της Βαλένθια, με δάσκαλο τον Vicente Prats, και έλαβε Μεταπτυχιακό τίτλο στην Αισθητική και τη Μουσική Δημιουργικότητα από το Πανεπιστήμιο της Βαλένθια. Αυτήν τη περίοδο εργάζεται στη διδακτορική του διατριβή. Έχει εμφανιστεί ως κορυφαίος τρομπετίστας στις κυριότερες ορχήστρες και σύνολα της ισπανικής μουσικής σκηνής. Έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους και CD ως σολίστας, με εξαιρετική αναγνώριση για την ηχογράφησή του των Concerti Accademici του Francisco José de Castro με το Collegium Instrumentale, όπως αναφέρεται στο περιοδικό Goldberg. Από το 1996 οργανώνει μουσικά σεμινάρια αλλά και το Montserrat Festival Chamber Music στη Βαλένθια. Σήμερα είναι ο σολίστας του Grup Instrumental, με το οποίο βραβεύτηκε με το Εθνικό Βραβείο Μουσικής 2005 στην ερμηνεία. Επίσης, είναι μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βαλένθια και του Οργανικού Σύνολου Χάλκινων Πνευστών ‘Valencia Brass Quintet’. Συνεργάζεται συχνά με το Collegium Instrumentale και είναι επίσης καθηγητής τρομπέτας και διευθυντής του Ανώτατου Ωδείου Μουσικής της Καστεγιόν.

 

MICHAEL DAVIDOV BUTUSOV

Ο Michael Davidov ξεκίνησε τις σπουδές του στο Κονσερβατόριο της Βαρκελώνης (Escola Superior de Música de Catalunya), στην τάξη του διάσημου καταλανού πιανίστα Καθηγητή Ramon Coll, όταν ήταν 16 ετών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με εννέα βραβεία και προσωπική σύσταση από τον Διευθυντή του Πανεπιστημίου. Η συνεχής επιθυμία του για γνώση και καλλιτεχνική εξέλιξη, τον οδήγησε να σπουδάσει σε διακεκριμένα μουσικά κέντρα της Ευρώπης με καθηγητές όπως ο Μιχαήλ Πετούχοφ στο Moscow State Tchaikovsky Conservatory (Postgraduate), ο Grigory Gruzman στη Hochschule für Musik Franz Liszt στο Βαϊμάρη (Concert Diploma) και ο Pavel Gililov στο Πανεπιστήμιο Mozarteum στο Σάλτσμπουργκ, Αυστρία (Master degree and Postgraduate). Έχει εμφανιστεί ως σολίστας με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Σλοβακίας, τη Συμφωνική Ορχήστρα της Γαλικίας, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Ροστόφ, τη Συμφωνική Ορχήστρα Ciudad de Granada, την Ορχήστρα J. Strauss της Ρώμης, υπό τη διεύθυνση, μεταξύ άλλων, των Enrique García Asensio, Paul Mann, Salvador Mas, Valery Khlebnikov, Dariusz Mikulski, Rastislav Stur, Nicola Samale. Είναι, επίσης, νικητής πολλών διεθνών διαγωνισμών πιάνου όπως ο Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου Delia Steinberg στη Μαδρίτη (1ο Βραβείο), ο Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου A. Skavronsky–Inspiration στο Βολγκοντόνσκ (1ο Βραβείο και Βραβείο Κοινού), ο Διεθνής Πιανιστικός Διαγωνισμός G. Pecar στη Γκορίτσια (1ο Βραβείο), ο Διεθνής Πιανιστικός Διαγωνισμός F. Chopin στη Ρώμη (2ο Βραβείο) και πολλοί άλλοι. Κέρδισε επίσης, τέσσερις συνεχόμενες φορές την Υποτροφία του Catalonian’s State Council Scholarship for the Culture and the Arts (2008-12), το Βραβείο του Ιδρύματος R. Parramon (2009), μετάλλιο από το Δημαρχείο Παλάου Σολιτά ι Πλεγκαμάνς (Βαρκελώνη, 2011) και δύο υποτροφίες από την Ένωση Ερμηνευτών και Ερμηνευτριών της Ισπανίας (2013 και 2014). Εκτός από τη συναυλιακή του καριέρα, ο Davidov είναι επίσης παιδαγωγός και συνθέτης. Το 2010, έγινε ο νεότερος διδάσκων πιάνου στη Γερμανία, κερδίζοντας μια θέση Αναπληρωτή Καθηγητή στην Hochschule für Musik F. Liszt, στη Βαϊμάρη. Το 2013 ίδρυσε το Marbella International Music Festival και έγινε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του. Το MIMF διοργανώνει ετησίως το Διεθνές Μουσικό Διαγωνισμό Marbella και μια σειρά Μαθημάτων Πιάνου με κορυφαίους καθηγητές πιάνου από όλο τον κόσμο. Ο Michael Davidov έχει προσκληθεί ως κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου και έχει διευθύνει μαθήματα μάστερ πιάνου σε διάφορες χώρες. Σήμερα είναι καθηγητής πιάνου στο Conservatori Superior del Liceu, στη Βαρκελώνη.

Αύγουστος 09 2024

Details

Date: Αύγουστος 9
Time: 8:30 μμ - 10:00 μμ
Cost: ΔΩΡΕΑΝ
Εκδήλωση Categories: , ,

Venue

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ

ΦΗΡΑ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΕΛΛΑΔΑ,

+ Χάρτης Google