GIULIANO DE ANGELIS – PAOLO SCAFARELLA

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συναυλία με τον εξαιρετικό βιολοντσελίστα, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Festival di Maggio στην Καμπανία, Giuliano De Angelis και τον πολυβραβευμένο σε διεθνείς διαγωνισμούς πιανίστα, Paolo Scafarella σε έργα Beethoven, Schumann και Piazzolla.

 

 

Λίγες πληροφορίες σχετικά με τους καλλιτέχνες

 

GIULIANO DE ANGELIS

Ο Giuliano De Angelis αποφοίτησε από την τάξη της διάσημης τσελίστριας και παιδαγωγού Marianne Chen. Ως σολίστας έχει εμφανιστεί σε συναυλίες στην Καλιφόρνια, την Αριζόνα, τη Λουιζιάνα, την Κίνα, τη Βουλγαρία και στην Ιταλία. Έχει, επίσης, συνεργαστεί με πολλές ορχήστρες, όπως η Berliner Symphoniker, η Ορχήστρα Carlo Felice di Genova, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Καλαβρίας, η Ορχήστρα Vittorio Emanuele, η Ορχήστρα Cilea, η Ορχήστρα Petruzzelli στο Μπάρι, αλλά και με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι V. Repin, R. Muti, R. Vlad, D. Renzetti, R. Filippini, I. Pogorelich, A. Carbonare, I. Abdrazakov, Y. Grubert, D. Conti, και στη μουσική δωματίου με τους B. Canino, A. Allegrini και F. Meloni. Οι πιο πρόσφατες ηχογραφήσεις του έχουν πραγματοποιηθί για τους Bongiovanni, Rai Trade, Medusa Film, Mediaset και Fabbri Editori.

Έχει συνεργαστεί με παγκοσμίου φήμης μουσικούς της τζαζ, όπως οι Galliano, Di Battista, Bosso, Mirabassi και Rea. Είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Festival di Maggio στην Καμπανία (Ιταλία).

 

PAOLO SCAFARELLA

Ο Paolo Scafarella γεννήθηκε στην Απουλία και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ωδείο «N. Piccinni» στο Μπάρι με τις υψηλότερες διακρίσεις. Ο Scafarella έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε πολλούς διαγωνισμούς πιάνου και προσκαλείται τακτικά σε σημαντικές συναυλιακούς χώρους  και φεστιβάλ, τόσο στην Ιταλία όσο και το εξωτερικό. Είναι, επίσης, μεταγραφέας έργων για τις εκδόσεις Momenti και αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τον εκδοτικό οίκο Zecchini Editore, για την έκδοση βιβλίου που αφορά τους συνθέτες της Ρομαντικής και μεταρομαντικής περιόδου. Είναι μέλος των καλλιτεχνών του πρακτορείου κλασικής μουσικής «Reggio Iniziative Culturali», παίζοντας τόσο ως σολίστ πιανίστας όσο και σε σύνολα μουσικής δωματίου.

Αύγουστος 02 2024

Details

Date: Αύγουστος 2
Time: 8:30 μμ - 10:00 μμ
Cost: ΔΩΡΕΑΝ
Εκδήλωση Categories: , ,

Venue

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ

ΦΗΡΑ
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΕΛΛΑΔΑ,

+ Χάρτης Google